fbpx

Txango Tribu és l’evolució del grup Broots, que el 2014 llança el disc Revolució, cançons protesta en català, fusionant roots reggae amb folk illenc. Actualment i amb alguns músics distints, segueixen fent temes propis en català, però amb missatges de consciencia més positius, i alguns temes amb un caire espiritual.

Les actuacions i noves cançons escrites per Txango reflexen la consmovisió dels nadius d’Amèrica, fent realitat la unió de la nova humanitat conscient en una sola tribu, que inclou totes les races, cultures i tradicions del Món, desde una perspectiva d’igualtat, respecte i suport mútuu, ecologia, sostenibilitat, pau, solidaritat, amor… i retornar a la connexió profunda amb la Mare Terra com a única opció de progrés vertader per a l’ésser humà, tant de manera individual com col·lectiva.

Reggae i rumba amb flabiol mallorquí, quenes i zampoñas andines, cants tribals dels nadius d’Amèrica, i una balada de blues potent, són els ingredients barrejats als nous temes de la Maqueta de Txango Tribu.

Nicolás Soto: bateria, zampoñas, quenes, percusió i cors.

Pau Mas: bateria i flabiol.

Manuel Romero: baix.

Poli Wants A Cracker: teclats i cors.

Gustí Supertramp: guiterra elèctrica i cors.

Toni Mondongos: percussió.

Llorens Barcelo: teclat hammond a ‘Bruixa’

Teresa Mates: cors a ‘Mare Terra’ i ‘Bruixa’.

Jordi Alvarez: enregistrament, mescla, masterització i cors a ‘Bruixa’ i ‘Nova Tribu’.

Toni Txango: lletres, composició musical, veu principal i guiterra clàssica.

Txango Tribu: producció musical.