fbpx
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Amulet

9, julio, 2020 21:00 23:00

El jueves 09 de julio a las 21h en la terraza 2 de Factoria de So conciertazo de Amulet

Amulet, o Antoni Mulet, és un cantautor de Folk-Rock, nascut el 1997 a Santa Maria del Camí, Mallorca. Comença a desenvolupar el seu projecte al 2018, amb una maqueta titulada “Puput”. A partir del 2019, s’afegeixen al projecte altres músics, passant al format “bandautor”. A finals d’aquell mateix any, publica el seu primer EP, “En Clau de Son” (2019, Cases de la Música). Resultat de la feina feta durant els últims dos anys, marca un punt i a part en la trajectòria del cantautor, servint de referència a partir d’on treballar. Actualment centrat en la gravació i distribució de nou material, cerca donar l’aire folk que troba a faltar al panorama musical de les Illes i català. Rep influència d’artístes d’arreu del món: des de Mumford & Sons fins a Antònia Font, passant per Passenger i Sons of the East, però sempre partint de cançons genuïnes, escrites en mallorquí, i fidels a la música d’autor que li serveix d’arrel.

Antoni Mulet: Guitarra acústica i Veu
Pere Joan Company: Guitarra elèctrica
Miquel Bennàssar: Baix elèctric
Gaspar Oliver: Bateria i percussió
Paula Ruiz: Violí

Precio de la entrada: 5€.

Os invitamos el próximo sábado a disfrutar de este concierto en nuestra terraza en horario de 21h a 23h y os recordamos la importancia de respetar todas las normas de seguridad así como Factoria de So se compromete a cumplir todas las normas establecidas por sanidad.

Tenemos aforo limitado por lo que os recomendamos adquiráis vuestras entradas en www.movesmallorca.com o con antelación en la misma Factoria de So.

Os recordamos a las bandas que para formar parte de nuestra programación de conciertos solo tenéis que inscribiros en el siguiente enlace: https://movesmallorca.com/2020/05/20/conciertos-en-factoria-de-so/

Os esperamos para disfrutar de buena música al aire
libre, en ésta, nuestra querida Factoria de So!!!

Os recordamos que disponemos de servicio de cocina para que podáis disfrutar de una buena cena, escuchando música en directo.

5€
Poligon Son LLaüt
Santa Maria del Cami, Illes Balears 07320 España
+ Google Map
https://movesmallorca.com/locales/factoria-de-so/

Entradas

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Entradas ya no están disponibles