Audio y video autograbados por cada uno de los componentes de la banda en Abril de 2020. Puede parecer actual, pero esta canción es de 2014 y quedó fuera de nuestro disco Todo es posible. Mezcla de sonido Enric Hernaiz en Can Puc estudios confinados de Palma. Montaje de video Javier Vegas.

Txango Tribu és l’evolució del grup Broots, que el 2014 llança el disc Revolució, cançons protesta en català, fusionant roots reggae amb folk illenc. Actualment i amb alguns músics distints, segueixen fent temes propis en català, però amb missatges de consciencia més positius, i alguns temes amb un caire espiritual.

comparte cultura

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.